HH Klubben - 1 år

 

Den 19/8 -01 var det dags att fira Himlahunds-klubben 1 år. Det var en stor skara 2- och 4-bentingar som slöt upp på Karlshamns BK kl 11.00. Vi började inne med lite fika och fick vetskap om dagens program. Först stod givetvis Agility. Malin och Emelie hjälpte dom som inte gjort Agility innan medan dom andra övade med lite hjälp av Olle. Agility tycks ingen tröttna på, så det återkommer säkert fler gånger!

Sedan var det dags för tipspromenad. Efter detta visade och pratade jag om "belöning". Ett lite udda ämne kanske men dock till för eftertanke!!! Sedan visade vi hur man ställer ut sin hund och hur det går till på utställning i stora drag. När man har roligt går tiden fort och så var det dag för mat! Vid dukade långbord intogs denna. Nytt för i år var "Allsång på Himlahunds-klubben" och här sjöngs det minsann!

 
COCKER-RACET, dagens höjdpunkt blev det sedan. Först ett race för valparna, 6,5 månader gamla. Här var det 4 valpar som fick göra upp. Alla sprang till sina förare och var jätteduktiga. Vinnare blev HIMLAHUNDEN CERES "Udda". Dom vann en glas-sak som det var ingraverat på som minne + Cockerspanielboken av Kari Haave samt andra priser! STORT GRATTIS!

Sedan var det de vuxna hundarnas tur. Här var det olika metoder, allt från pipleksaker, ryggsäckar, ostbågar, fotboll, jättegott godis, ja allt möjligt! Alla var jätteduktiga och skillnaden på tiderna var små men 2001 års vinnare av Cocker-racet var HIMLAHUNDEN NAPOLEON "Poleon" med Peter Salbo med familj. (Vår förstfödde cocker!)

 
Så Emelie med Himlahunden Mr Bean fick lämna över Vandringspriset som nu Peter får ha 1 år! Peter fick också en glas-sak som minne över att ha haft Vandringspriset (om han nu blir av med det nästa år), Cockerspaniel-bok som ovan + andra priser. STORT GRATTIS! Prisbordet var vällfyllt och vi TACKAR alla våra sponsorer än en gång!

Precis när vi kommit in för dagens sista programpunkt, kaffe och tårta, började det att regna och åska. Vilken Himla tur med vädret i år! Tårtorna som Göta bakat gjorde mången mun tyst! Mmmm, jättegott! Lite Allsång till blev det och info om Himlahunds-klubbens aktivitet i höst. Klockan tickade på och det var dags att säga hejdå!

HIMLA STORT TACK till Er Alla för en HIMLA trevlig dag!