HH Klubben - 4 år

Söndagen den 8/8 -04 var det dags för träff igen. Olle hade verkligen valt ett datum som tyvärr inte passade så många men det är ju inte kvantiteten som gör det...... Men till nästa år kommer vi försöka lägga träffen i slutet av augusti, då har de flesta kommit på plats igen efter semester och dyl. Hur som haver hade vi, vad jag tycker, en otroligt trevlig dag. Med trevliga valpköpare kan det väl knappast bli något annat! Och jag kände att jag hann med att prata med alla! OCH vädret kan man väl knappast klaga på, strålande sol som gjorde att det hettade till ordentligt! Som vanligt startade vi med en fika inne. Sen var det dags för den årliga tipspromenaden. Den hade Olle och jag gjort i år. Vi hade frågor typ: Vem är mest fingerfärdig och så 1 X 2 på 3 av tjejerna som var med. När alla gått tipsrundan blev det upp till bevis. De 3 tjejerna fick visa att dom verkligen knappast kunde knyta slipsar men en lyckades nästan så hon vann och då fick dom rätta sina egna tipslappar. Så följde frågorna och det blev bollkastning, golf, lagtävling m m.

Efter denna "lek" där man för övrigt lärde känna varandra bättre hägrade Agility. Och naturligtvis fick Malin med H Madicken visa ett varv. Även Peter med H Snobben visade minsann att han snart är tävlingsklar! Sen fick alla köra hur mycket dom ville. För de 3 valparna som var 3 1/2 månad gällde att komma igenom lila tunneln, ett lågt hopp och en liten "lången". Alla gjorde precis som dom skulle. MEN eftersom det på em skulle vara cocker-race (det allra mest prestigefyllda) valde en del att låta sina hundar vila i hettan.

Därefter tog vi lunch, hann prata en stund med varandra innan det var dags för fotografering!


 
Därefter var det då dags för cocker-racet. Nytt för i år var att vi skänkt ett nytt vandringspris gällande enbart för tikar. Vi ändrade statuterna på det "gamla" vandringspriset som nu enbart är gällande för hanar. För valparna hade vi ett särskilt baby-race där en pokal väntade på vinnaren!

Nu hände det minsann saker. Inget ekipage fanns i solen, alla gömde sig i skuggor, det togs fram blöta badlakan som man kylde ner sin hund med samt det allra godaste godiset kom fram för nu skulle det bli fart. Och det blev det. Först ut var tikarna, därefter hanarna och sist de tre små valparna. Innan Ni läser vilka som vann måste jag säga att jag är mycket imponerad (som vanligt) av att ALLA hundarna, även valparna, sprang till sin matte och husse. Alla har alltså en fin-fin inkallning på sin hund.

Vi drog oss in för avslutning med kaffe och kaka samt hade prisutdelning först för tipsrundan. Sen var spänningen oliiiidlig. Här kommer vinnarna av Himlahundens cocker-race 2004.

 
Vandringspriset för tikar vanns av Himlahunden Madicken med matte Malin!
Vandringspriset för hanar vanns för andra året i rad av Himlahunden Snobben med husse Peter!
 
Himlahunden Valle, 3 1/2 månad med husse Andreas vann valp-racet!

HIMLA STORT GRATTIS TILL ER ALLA!
 
Ja, så hade ännu en Himla-hunds träff kommit till sitt slut. Silvia höll ett känslosamt och fint tal vilket vi tackar för! Och TACK till ALLA som kom och som gjorde att vi och de 4-benta hade en himla trevlig dag! Vi ses nästa år!